Tiedote

Tapahtumajärjestäjä on joutunut perumaan Suonenjoen Mansikkakarnevaalit 50-v 17. – 19.7.2020.

Suonenjoen Mansikkakarnevaalit järjestetään seuraavan kerran 16. – 18.7.2021.

Pyydämme pitämään ostetut liput tallessa. Liput käyvät sellaisenaan ENSI VUODEN 16. – 18.7.2021 festivaalilla.

Mikäli kuitenkin haluat palauttaa lippusi, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten 31.08.2020 mennessä.

Lipunhinta palautetaan tapahtumajärjestäjän tai Ticketmasterin toimesta lipunostajalle.

Palautuslomake suomeksi: https://1u.fi/8tlYV

Palautuslomake englanniksi: https://1u.fi/qEfVl

Useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi palautusten käsittelymme on ruuhkautunut. Tästä johtuen palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 90 päivää.

LIPPUJEN PALAUTUSOHJE:

• Mikäli olet ostanut liput Ticketmasterin verkkokaupasta käyttäen luottokorttia, PayPal-tiliä tai Klarna-maksutapaa, palautetaan lipun hinta käyttämällesi maksutavalle.

• Mikäli liput on maksettu verkkopankin kautta, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta pyydämme täyttämään lomakkeelle tilinumeron lippujen hinnan palautusta varten.

Palautus koskee aina koko tilausta ja kaikkia tilauksen lippuja.

Tilaisuuden peruuntuessa palautetaan vain lipun hinta, palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua.

Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle.

Huomioithan, että tämän poikkeuksellisen tilanteen johdosta asiakaspalvelumme on erittäin ruuhkautunut. Mikäli sinulla on kysyttävää, löydät vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin täältä: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi.

Ticketmaster Suomi asiakaspalvelu