Vuoden 2024 mansikkatyttöehdokkaiden haku on käynnistynyt.

Vuoden MANSIKKATYTTÖ 2023 on kuopiolainen Kaisa Kotiranta, yleisön ihannetytöksi valittiin Satu Hiltunen

OSALLISTU MANSIKKATYTTÖKISAAN!

Olisiko sinusta tai tutustasi edustamaan Suonenjokea ja Suonenjoen ainutlaatuista mansikkaa? Nyt haetaan Mansikkatyttöä vuodelle 2024.

Mansikkatytön tulisi olla iältään 18–30 -vuotias, mansikkainen, iloinen, sosiaaliset tilanteet taitava ja halukas edustamaan Suonenjokea sekä Suonenjoen mansikkaa. Kilpailussa tuomaristo valitsee Mansikkatytön ja yleisö pääsee äänestämään yleisönsuosikin. 

Kilpailu itsessään on jo mukava ja  mieleenpainuva kokemus. Suonenjoen kaupunki tarjoaa Mansikkatytölle hienoja mahdollisuuksia päästä esiintymään erilaisiin tapahtumiin pitkin Mansikkatyttövuotta. Vuoden 2024 mansikkatyttö palkitaan päätähuimaavilla palkinnoilla. Ehdokkaille on järjestetty mukavia aktiviteetteja pitkin Mansikkatyttötaivalta, he pääsevät mm. vierailemaan mansikkatilalla ja maistelemaan herkullisia mansikkamenun antimia ja myös mansikoita suoraan pellosta. He myös osallistuvat erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin ennen mansikkakarnevaaleja. 

Vuoden 2024 mansikkatyttö palkitaan: 

1000 € lahjakortilla Hotel & Spa Resort Järvisydämeen www.jarvisydan.com

Yleisön ihannetyttö palkitaan K-kauppias Veli-Matti Kokon lahjoittamalla 200€ lahjakortilla K-ryhmän liikkeeseen. 

Mansikkakarnevaaliviikonloppuna Mansikkatyttöehdokkaiden vaatetuksesta vastaa Piattaco’, Kauniit kukkaseppeleet ja kimput loihtii Kukkakauppa ja hautaustoimisto Ruusunen, kampaukset tekee Hair by Iida, Pokaalit kilpailuun hoitaa Kelloliike T.F Hemming. Mansikkatyttöjen virkistyksestä huolehtii Savo Cycles & Outdoor ja Nenosen mansikkatila.

Hae mukaan 9.6.2024 mennessä. Lisätietoja antaa Sini Sormunen puh. 044 034 8887.

Kerro meille nimi, ikä, paikkakunta, vaatekokosi, mikä on sinun suosikki mansikkalajike ja tottakai kerro myös miksi juuri sinä olisit vuoden 2024 mansikkatyttö? Liitä myös kuvasi hakemukseen. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen mansikka@mansikkakarnevaalit.fi.Scroll to Top