MANSIKKACARAVAN INFO

SAAPUMINEN

MansikkaCaravan alue sijaitsee osoitteessa Koulukatu 2-4, 77600 SUONENJOKI. Koulukadulle saavutaan Kaatron kadun kautta. Alueella on kaksi eri aluetta, jotka molemmat sijaitsevat festarialueen välittömässä läheisyydessä.

CARAVANPAIKAN VARAAMINEN

MansikkaCaravan paikka varataan ja ostetaan Ticketmasterista festarilipun oston yhteydessä. Jos olet jo hankkinut liput ja haluat varata MansikkaCaravan paikan ota yhteyttä sähköpostitse mansikka(at)mansikkakarnevaalit.fi

CHECK-IN

MansikkaCaravan alueen infopisteellä suoritetaan lippujen tarkastus ja liput vaihdetaan rannekkeisiin. Saapuminen alueelle perjantaina ja lauantaina klo 14.00 – 17.00. Myöhäisemmästä saapumisesta pyydämme ottamaan yhteyttä puhelimitse 0442361505.

CHECK-OUT

Varaus pe-la poistuminen klo 13:30 mennessä

Varaus la-su poistuminen klo 15:00 mennessä

Varaus pe-su poistuminen klo 15:00 mennessä.

Erillistä uloskirjaantumista alueelta ei tarvita.

KULUNVALVONTA

MansikkaCaravan alueella oltava majoitusranneke.

WC

MansikkaCaravan alueella on 2 kpl bajamajaa. (naiset ja miehet), sekä käsipesupiste.

PESEYTYMINEN

Alueen läheisyydessä sijaitsee Kaatron lampi, jossa on mukava käydä pulahtamassa festaripölyjä pois. Kaatron lammelle pääset kulkemalla Kaatronpolkua lipunmyyntiteltan ohi kulkemalla.

Lintharjun liikuntakeskuksen suihkutilat käytössä lauantaina klo 8-13 ja sunnuntaina klo 8-11.

SÄHKÖ

Sähköt ennakkoon varauksella. Perussähkö, 1000w / paikka. Huomioithan, että sähkönmäärä ei riitä sähkögrillin käyttöön.

TALOUSVESI

Saatavilla alueelta klo 16 saakka alueelta ravintolasta kysymällä, muuna aikana K-Supermarket Suonenjoki Rautalammintie 15. (vesipiste sijaitsee pääsisäänkäynnin oikealla puolella.)

ROSKAT

Alueella on roskalaatikko. Pidetään yhdessä huoli alueen siisteydestä yhteinen viihtyvyys mielessä pitäen. AVOTULEN TEKO ALUEELLA MansikkaCaravan alueella avotulen teko on kiellettyä. (kertakäyttögrillejä ei saa käyttää) Kaasugrillin käyttö sallittua.

KULKEMINEN FESTARIALUEELLE

MansikkaCaravan alueelta ei ole suoraa kulkuyhteyttä festarialueelle. Kulku tapahtuu pääsisäänkäynnin kautta, joka sijaitsee Koulukadun ja Kaatron kadun kulmassa.

YHTEYSTIEDOT

Meidät tavoitat numerosta 044 2361505.

Scroll to Top