MANSIKKAMENU TARJOLLA KLO 19.00 – 22.00
KYLMÄ ALKUPALAPÖYTÄ
Järvikylän pehtoorin salaattivalikoima ja kesäyrttejä (L,G)
Suonenjoen mansikkaa ja leipäjuustoa (L,G)
Mansikkabasilikavinaigrettea (L,G)
Nuapurin pirtsakkaa coleslaw-salaattia (M,G)
Grillattua varhaisperunasalaattia (M,G)
Suonenjoen ”Gazpacho-shotti mansikoista” (ei sisällä alkoholia)
Tervamarinoitua silakkaa (M,G)
Mustaherukkasilliä ja marinoitua punasipulia (M,G)
Matilaisen kesäpotut ja tilliä (L,G)
PÄÄRUOKA
Nuapurin paahdettua porsaankylkejä ja BBQ-kastiketta (M,G)
Maissintähkiä ja sitruunavoita (L,G)
Valkosipuli-dippiä (M,G)
Sinappimajoneesia (M,G)
JÄLKIRUOKA
Mansikkakermakakkua ja kahvi (L)
1 kpl virvokkeita per hlö / ilta
MANSIKKAMENU TARJOLLA KLO 19.00 – 22.00
KYLMÄ ALKUPALAPÖYTÄ
Järvikylän viherversosalaattia ja kauden yrttejä (L,G)
Suonenjoen mansikkaa ja leipäjuustoa (L,G)
mansikkabasilikavinaigrettea (L,G)
Savumuikku Ceasar-salaattia (L,G)
Kirkasta perunasilli-salaattia (M,G)
Dijon sinapilla maustettu varhaiskaalisalaatti (M,G)
Suonenjoen ”Gazpacho-shotti mansikoista” (ei sisällä alkoholia)
Tervamarinoitua silakkaa (M,G)
Nuapurin savuwhisky-silliä (M,G)
Matilaisen kesäpotut ja tilliä (L,G)
Kermaviilidippiä (L,G)
PÄÄRUOKA
Salviassa ja punaviinissä haudutettua kananpoikaa (L,G)
Paahdettuja kasviksia (L,G)
JÄLKIRUOKA
Mansikkakermakakkua ja kahvi (L)
1 kpl virvokkeita per hlö / ilta