Mansikka-Menu 2022

MANSIKKAMENU TARJOLLA KLO 19.00 – 22.00

KYLMÄ ALKUPALAPÖYTÄ

Järvikylän pehtoorin salaattivalikoima ja kesäyrttejä (L,G)

Suonenjoen mansikkaa ja leipäjuustoa (L,G)

Mansikkabasilikavinaigrettea (L,G)

Nuapurin pirtsakkaa coleslaw-salaattia (M,G)

Grillattua varhaisperunasalaattia (M,G)

Suonenjoen ”Gazpacho-shotti mansikoista” (ei sisällä alkoholia)

Tervamarinoitua silakkaa (M,G)

Mustaherukkasilliä ja marinoitua punasipulia (M,G)

Matilaisen kesäpotut ja tilliä (L,G)

PÄÄRUOKA

Nuapurin paahdettua porsaankylkejä ja BBQ-kastiketta (M,G)

Maissintähkiä ja sitruunavoita (L,G)

Valkosipuli-dippiä (M,G)

Sinappimajoneesia (M,G)

JÄLKIRUOKA

Mansikkakermakakkua ja kahvi (L)

1 kpl virvokkeita per hlö / ilta

MANSIKKAMENU TARJOLLA KLO 19.00 – 22.00

KYLMÄ ALKUPALAPÖYTÄ

Järvikylän viherversosalaattia ja kauden yrttejä (L,G)

Suonenjoen mansikkaa ja leipäjuustoa (L,G)

mansikkabasilikavinaigrettea (L,G)

Savumuikku Ceasar-salaattia (L,G)

Kirkasta perunasilli-salaattia (M,G)

Dijon sinapilla maustettu varhaiskaalisalaatti (M,G)

Suonenjoen ”Gazpacho-shotti mansikoista” (ei sisällä alkoholia)

Tervamarinoitua silakkaa (M,G)

Nuapurin savuwhisky-silliä (M,G)

Matilaisen kesäpotut ja tilliä (L,G)

Kermaviilidippiä (L,G)

PÄÄRUOKA

Salviassa ja punaviinissä haudutettua kananpoikaa (L,G)

Paahdettuja kasviksia (L,G)

JÄLKIRUOKA

Mansikkakermakakkua ja kahvi (L)

1 kpl virvokkeita per hlö / ilta

Scroll to Top