KARNEVAALIKULKUE LAUANTAINA 13.7.2024

Suonenjoen Mansikkakarnevaalien karnevaalikulkueeseen voi osallistua kuka tahansa. Kaveriporukat voivat yhdessä suunnitella hauskan osaston ja yrityksille, yhdistyksille ja seuroille kulkue on erinomainen markkinointikeino. Ilmoittaudu kulkueeseen 7.7.2024 mennessä tästä. Palkintorahan veroista vastaa palkinnon saaja.
Kulkue kiertää Suonenjoen torin ympäri päättyen festarialueelle. Kasarmikatu – Iisvedentie – Herralantie – Olavi Leskisen katu – Keskuskatu – Rautalammintie – Kaatronkatu – Väinönkatu. Suonenjoen torin kohdalla kaikki osastot esitellään.

Karnevaalikulkueen osastojen kokoontuminen Tervalankadun suunnasta Kasarmikadun vasempaan reunaan alkaen kello 15:00. Osastot järjestellään niin, että jalan liikenteessä olijat kulkevat kulkueen kärjessä. Kulkueessa noudatetaan varovaisuutta ja alkoholia nauttineena kulkupelinä on omat jalat. Karnevaalikulkueen osastot esitellään Suonenjoen torin kohdalla.

Vuoden 2023 KARNEVAALIKULKUEEN voittaja oli MIELI Sisä-Savon Mielenterveys ry 🍓
Mieli Sisä-Savo on valtakunnallisen Mieli ry:n alajärjestö, jonka tehtävänä on ylläpitää mielen virkeyttä ja ennaltaehkäistä mielenterveyden ongelmia. Yhdistys järjestää eri ikäisille ihmisille mukavia tapahtumia, mielekästä toimintaa ja vapaaehtoistyön mahdollisuuksia. Mm. Ukrainalaislasten päiväleiri, Koululaisten Kohtaamo, Ystäväpiiri, Lautapelikerho, Kohtaamon it-apu ja Shakkikerho ovat kaikki ihan tavallisille ihmisille tarkoitettua toimintaa. Vuosittain järjestettävän Hyvää mieltä kulttuurista -viikon ja yläkoululaisten kollaasitaidepajojen takana on myös paikallinen MIELI-yhdistys. Talkookuskina näillä yhdistystoimijoilla kulkueessa oli Romunkeräys Pulkkisen Pasi.Musiikkina soi valtakunnallisen Toivoa tanssien -tempauksen Revolution-kappale Jack’s Basket Roomsilta. Paikallisia tanssijoita voi bongata enemmänkin Youtubesta, sillä sisä-savolaisnaiset edustavat jopa neljännestä kampanjan valtakunnallisessa tanssiryhmässä.

Scroll to Top